Tervetuloa kirjailijaksi!
Haaveiletko muistelmiesi julkaisemisesta?
Oletko kirjoittanut muistelmiasi pöytälaatikkoon? 
Oletko salaa haaveillut olevasi kirjailija? 

TOTEUTA HAAVEESI! 

Tuo valmiiksi kirjoitetut muistelmasi meille. 
Teemme niistä yhdessä oikean kirjan - edullisesti. 

Teksti voi olla mieluiten tietokoneella kirjoitettua. Tiedostomuoto voi olla mikä tahansa tietokonemuoto.
Myös paperille kirjoitettu teksti voidaan lukea tietokoneelle. Teksti pitää kuitenkin tämän jälkeen huolellisesti oikolukea ja korjata, koska tietokoneet tekevät ainakin toistaiseksi lukuvirheitä. 

Valokuvat voidaan liittää tekstiin kopioimalla ne suoraan albumista. Hyvin kiinni liimattuja kuvia ei tarvitse irrotella. Otat vaikka koko albumin mukaasi. 
Näin ollen voit tehdä kirjan kaikista teksteistäsi ja valokuvistasi. 

Ota rohkeasti asia puheeksi ja pyydä tarjous!
Painaminen kirjaksi.
Pienten kirjasarjojen valmistaminen on nykytekniikalla edullista ja helppoa. Jos Sinulla on tarvetta julkaista oma kirja, vaikkapa sukusi historia, ota yhteyttä. Valmiin tekstin voit tuoda julkaistavaksi tietokoneelle kirjoitettuna miltei millaisella välineellä tahansa. Myös kirjoituskoneella kirjoitettu teksti on luettavissa tietokonemuotoon. Tekstistäsi voi tehdä vaikkapa vain yhden kirjan - tai kaksi kirjaa. Hieman suuremmat painokset ovat kuitenkin yksikköhinnaltaan edullisempia. 

Esimerkki: Omasta tietokonetekstistäsi taitettu A5-kokoinen kirja, 100-200 sivua tarkistettua mustavalkoista tekstiä, värilliset kannet, 50 kpl painos, hinta 10 €/kpl (+ arvonlisäveron osuus 24 %). Lähipiirillesi saat siten 50 kpl itse kirjoittamiasi kirjoja 12,40 €kappalehinnalla!
Monipuolisemmat kirjat ja suuremmat painokset Valmiiseen tekstiisi voimme yhdessä räätälöidä sopivan kuvituksen ja graafisen ulkoasun. 
Tarvittaessa hankimme raakatekstille ammattitaitoisen toimittajan tai oikolukijan. 
Kun ulkoasu on valmis, etsimme yhdessä painosmäärään sopivan edullisen kirjapainon. 

Painosmäärät voivat pehmeäkantisissa kirjoissa olla 20 kpl alkaen. Kovakantisissa kirjoissa pienin käytännön painosmäärä on 300 kpl. Mitä suurempi painosmäärä, sitä alhaisempi yksikköhinta. Kokonaishinta riippuu työkustannuksista ja käytetyistä ulkoisista palveluista, Kysy ja pyydä tarjous! 

Tervetuloa kirjailijaksi!
(c)2019, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 135892